Chiang Khan

Thaise cultuur proeven in Chiang Khan. Wil je even tot rust komen en de echte Thaise cultuur induiken? Dan is het plaatsje Chiang Khan in de regio Loei de aangewezen plek. Het dorpscentrum is rijk aan authentieke houten huizen, wat zorgt voor echte Thaise charme en sereniteit. Laat jezelf onderdompelen in de Thaise cultuur door te overnachten in een houten huisje of hotel en door de Thaise specialiteiten van de lokale markt te proeven. Stap de volgende dag op een fiets om zo de omgeving verder te ontdekken. Bezoek oude tempels of geniet bij Kaeng Khutkhu, een van de mooiste plekken voor de prachtige zonsopgang bij de Mekong rivier. Door de unieke identiteit van Chiang Khan, is het een bestemming die je lang bij zal blijven.

chiang-kahn

chiang-kahn2 Aan de overkant van de Mekong ligt Laos.

chiang-kahn3

Stap op de fiets om zo de omgeving verder te ontdekken en uitrusten in de schaduw van een grote boom. Een fiets kun je in het hotel huren, soms is die gratis.

chiang-kahn4

Zicht op de fraaie hoofdstraat van Chiang Khan met aan weerszijden van de lange straat hotels. Op zondag is er een uitgebreide avond-markt in de straat, die start rond 16.00 uur.

chiang-kahn5

Karakteristieke muur van houten deuren.

chiang-kahn6

In de avond dineren langs de Mekong Rivier, op korte loopafstand van de hoofdstraat.

In Chiang Khan zijn veel hotels en questhouses. Buiten het hoogseizoen heb je het hotel voor het uitzoeken. Wij logeerden pal langs de Mekong rivier (naam hotel vergeten). Het is een prachtig gezicht, zeker als je wakker wordt. Mocht je een hotel willen reserveren en je doet dat via onderstaande button, dan ontvangen wij een kleine commissie.