Sifaa.nl

Geachte bezoeker, 

15 Jaar geleden, in 2005, begon ik weblog Sifaa.nl maar nu in november 2020 stopt mijn blog, het wordt niet meer bijgewerkt.

Sifaa.nl blijft nog tot januari 2022 bestaan, zodat er nog alle tijd is om de 160 pagina’s met de zeer vele verhalen en foto’s te bekijken. De nieuws-pagina wordt nog wel dagelijks bijgewerkt.

Sifaa.nl gaat dagelijks verder als BerthyNL  op  Instagram   en   Facebook. We hopen zeer je daar aan te treffen.

Berthy, Yui & Robin Jenner  ( email: berthy@outlook.com )

 

 

 

 

 

Dit is Yo Yak. Hij beschermt de tempels maar let op zijn grote tanden, hij eet kinderen als je niet oppast. (Thai story).


Overname van tekst is alleen toegestaan met vermelding bron: Sifaa.nl Voor het gebruik van foto’s neem je contact op met: Berthy@outlook.com

Keywords: Thailand, Thai, Siam, ChiangMai, Bangkok, Phuket, Pattaya, Korat, lamphun, Lampang, streetfood, restaurantjes, Bier, Hmong, Akha, Bergvolk, Olifant, girls, boys, tempels, fietstocht, PadThai, monniken, geestenhuisje, hotel, questhouse, mekong, ping river, crypto coin Gulden, Conora virus Covid 51, dochter Robin Jenner.com, travelbubble, Nederland, Netherlands, NextPic.nl

2 gedachten over “Sifaa.nl”

 1. Sawasdee Khrub Khun Berthy,

  Momenteel zit ik in Bangkok in Divalux ASQ resort te wachten op m’n “vrijlating” en ben op internet allerlein nieuwtjes aan het vergaren.
  Ik fiets veel in Thailand en heb Lanna leren kennen door Erienne Daniëls, van Clickandtravel, en zodoende heb ik paar keer overnacht bij Janthai, Jan Stappaerts.
  Hij woonde met z’n vrouw i d buurt van Doi Saket en later heeft hij nog 2 bungalows bijgebouwd. Ik kom nog steeds in Chiangmai maar met mijn lief heb ik ‘n jaar of 5 geleden ‘n huisje laten bouwen in Isarn, Ubon Ratchathani. Dus fiets ik daar nu meer. Begrijpelijk.
  Maar laatst waren we in de buurt van Doi Saket, en ik dacht: laten we Jan es opzoeken, per slot van rekening komt hij uit Reusel en ik uit Tilburg, da’s in de buurt.
  Hij was niet thuis.
  En nu lees ik op internet dat jouw vriend is overleden door ‘n typisch Thaise gebeurtenis.
  Héél triest dat zo’n vent op díé manier aanz’n einde moet komen.
  Van harte gecondoleerd met het verlies van Jan.

  Met Thais-Ned groeten,

  Peer van den Elsen

Geef een reactie